fbpx

Seminar GRATUIT de educație emoțională, financiară și sesiuni de deblocări emoționale

27 mai, ora 11:00, Silicon Forest Central Park, str Deva, nr 1 -7, Cluj-Napoca1

Cu Emanuel GIURGI

Evenimentul va începe în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

DOAR 100 locuri disponibile

Despre Seminar

Mii de oameni au fost impactați de această cunoaștere simplă ce îți poate transforma viața cu o putere chiar dincolo de imaginația ta. Vom oferi sesiuni de vindecare miraculoasă oricui dorește experimenteze această tehnică live la seminar.

În ce constă această tehnică?

Tehnica de reprogramare funcționează in 3 pași simpli:

Primul pas

Identificăm emoțiile sau programele mentale.

Al doilea pas

Facem o comandă simplă unde menționam ca acele programe sau emoții fie luate de la noi, duse în conștiința universală și înlocuite cu ceva pozitiv.

Al treilea pas

Ne conectăm cu conștiința universală și sigilăm comanda în subconștient.

E pentru tine acest seminar?

-Și tu ca mulți alții, practici dezvoltare personală, Terapii și citești cărți de mult timp dar simti ca viața ta nu prea s-a schimbat?

-Încă ești in Căutare sa te vindeci? -Încă trăiesti o viața ce nu iti place?

-Încă ai anxietăți, frustrări sau relatii toxice?

-Încă suferi?

-Încă ești sărac și mergi la un job care nu iti place?

Dacă încă nu trăiesti libertatea emoțională și financiară cu adevărat după ani de zile de când cauti răspunsuri și soluții in lumea terapiilor și a dezvoltării personale te înțeleg… am fost acolo mulți ani, multe lucruri se schimba, dar nu se întâmpla “miracole”.

Unde se va ține acest seminar?

Silicon Forest Central Park, str Deva, nr 1 -7, Cluj-Napoca

Intră pe linkul de mai jos să iți rezervi locul azi. Sunt doar 100 de locuri în sală…

Recapitulare program:

– In prima parte voi vorbi despre ce înseamnă cu adevărat sa fii liber emoțional

– Puterea subconștientului

– Cum funcționează tehnica de reprogramări

– Cum sa devii liber Financiar

– Iar in a 2 parte a seminarului vom face doar demonstrații de vindecări miraculoase cu oricine din public.

Durează 1 minut sa schimbi un program in subconștient, 1 minut sa eliberezi orice emoție negativa sau trauma și 1 minut sa schimbi orice situație in viața ta. Și sunt sute de oameni ce experimentează asta zilnic.

Cine va tine acest seminar?

Salut, eu sunt Emanuel. De 15 ani am devenit foarte pasionat de puterea subconștientului și explorarea conștiinței. In acest moment ma bucur de un succes real pe toate domeniile vieții mele, sunt liber emoțional și financiar de peste 5 ani, având o viața socială extraordinara si sunt implicat in câteva proiecte de suflet ce ma împlinesc cu adevărat. Însă nu întotdeauna a fost așa… am suferit încă de mic de anxietate socială si multe traume din copilărie, si prin aceasta cunoastere ce vreau sa o împărtășesc cu tine am reușit sa ma vindec si sa ating un succesul pe toate planurile vieții.

Te aștept cu drag in acest seminar unde intenționez sa împărtășesc soluții reale ce iti vor transforma viața. 

Rezervă acum un loc GRATUIT în sală!

Intrarea va fi gratuita însă vei putea face o contribuție pentru sustinerea unei asociatii pentru copii ce va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului la întrare și în sală.

Notă importantă: În timp ce Tehniciile de reprogramare mentală și a subconștientului au produs rezultate clinice remarcabile pentru sute de persoane, trebuie încă considerată a fi în stadiu experimental și, prin urmare, practicienii și publicul trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acesteia. În plus, Emanuel Gurgi nu este un profesionist autorizat în domeniul sănătății și oferă Tehnicile de Reprogramare și toate celelalte metode pe acest site web ca ghid și ca antrenor personal de performanță. Vă rugăm să consultați practicieni calificați în domeniul sănătății cu privire la utilizarea de către dvs. a oricăror informații de pe acest site web.