fbpx

Transforma-ti viata prin tehnica de reprogramare a subconstientului!

Pasul 1. Vezi mai jos semionarul Educational. 

Pasul 2. Inscrie-te pentru a experimenta tehnica.

Te poti inscrie doar daca ai vazut seminarul educational de mai sus.

Pasul 3. Intra in comunitatea noastra pe telegram

Chiar functionează această tehnică? 

În ultimele cinci luni de când am lansat acest curs si am adunat peste 700 de testimoniale cu rezultate extraordinare ale oamenilor pe care le poți vedea mai jos.

Imaginează-ți cum te-ai simți dacă în câteva minute ai putea depăși decenii de emoții negative, nemulțumiți și anxietate. Aceasta nu este o fantezie, ci o realitate experimentată de sute de oameni in comunitatea noastră.

Neurologii susțin că 95% din viața noastră este condusă de programe subconștiente și emoții. Dacă te-ai simțit prins în aceleași gânduri și emoții negative care se repetă zi de zi, este timpul să schimbi acest scenariu.

Notă importantă: În timp ce Tehniciile de reprogramare mentală și a subconștientului au produs rezultate clinice remarcabile pentru sute de persoane, trebuie încă considerată a fi în stadiu experimental și, prin urmare, practicienii și publicul trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acesteia. În plus, Emanuel Gurgi nu este un profesionist autorizat în domeniul sănătății și oferă Tehnicile de Reprogramare și toate celelalte metode pe acest site web ca ghid și ca antrenor personal de performanță. Vă rugăm să consultați practicieni calificați în domeniul sănătății cu privire la utilizarea de către dvs. a oricăror informații de pe acest site web.