fbpx

Începe transformarea completă a vieții tale!

Tehnica de Reprogramare Mentală

Imaginează-ți că ai în fiecare zi un terapeut nevăzut, care să te ghideze pentru a elibera stresul, a elimina traumele, a depăși emoțiile copleșitoare, convingerile limitative și a-ți îmbunătăți viața!

Vezi seminarul de educatie emotionala de mai jos

Peste 1500+ de rezultate și testimoniale pe care le poți vedea în comunitatea noastră

Oricine poate crea o schimbare de moment… adevărata provocare constă în a putea simți claritate, încredere și echilibru emoțional pe o bază consistentă , într-un mod care să te conducă să te simți împlinit și să-ți creezi viața pe care ți-o dorești cu adevărat!

În timp ce toată lumea își dorește o viață bună, să fie de succes, sănătoas, fericit și mai presus de orice, să se simtă împlinit în viața lui, majoritatea nu se apropie niciodată de realizarea acestui vis.

Dar nu te descuraja de acest adevăr, pentru că îți voi arăta exact cum să reușești acolo unde mulți alții eșuează. În plus, este un lucru important de reținut…

Ești pe această pagină… ceea ce înseamnă că ești CU MULT înaintea tuturor celorlalți…

Care este problema de care nimeni nu vorbeşte?

Trăim într o lume în care informația este peste tot. Însă nu toate informațiile ajută cu adevărat. Cunosc sute de oameni conștienți care, chiar după zeci de ani de dezvoltare personală, sute de cărți citite, zeci de mii de euro investite în diferite cursuri, seminarii, workshopuri, multă disciplină, multă practică, multe terapii…şi totuşi nu au rezultate…

Și eu am fost în aceeași situație în care mult timp am căutat soluții și ceea ce îți propun este doar să vezi rezultate cu această tehnică de reprogramare a subconștientului.

Ma numesc Emanuel Giurgi și de 15 ani am devenit foarte pasionat de puterea subconștientului, iar în ultimii ani am ajutat mii de oameni își transforme viața prin aceastăcunoaștere simplă.

Te aștept cu drag în comunitatea noastră unde intenționez împărtășesc soluții reale ce îți vor transforma viața.

Majoritatea oamenilor cred că este dificil să creeze o viață în care se simt împliniți în fiecare zi și în care simt că merg înainte în crearea unei vieți pe care o iubesc cu adevărat… 

Îți voi arăta cum… citește în continuare

Sesiunile in care peste 2000+ de oameni au experimentat Tehnica de Reprogramare Mentală au dovedit că pot reprograma

creierul pentru a elimina convingerile și emoțiile negative care ne țin blocați și incapabili de a avansa în viața noastră…

2000+

Oameni ca și tine

 

Cele mai recente observatii din cele peste 2000 de persoane care au experimentat in Romania Tehnica de Reprogramare Mentala demonstrează că aceasta tehnica poate literalmente reprograma subconstientul și poate schimba convingerile și emoțiile noastre inconștiente în acest proces. Făcând acest lucru, suntem capabili să ne repornim sistemul nervos și cel subconștient care ne controlează acțiunile!

De aceea am început investigațiile științei moderne despre motivul pentru care funcționează Tehnica de Reprogramare cu efecte atât de uimitoare pe un număr atât de mare de oameni. Medici Psihiatrii, Neurologi, Terapeuți de renume și Psihologi din Romania au fost șocați de eficacitatea acestei tehnici.

Au fost efectuate peste 2000 de sesiuni de Reprogramare Mentală de la începutul anului 2023 care arată efectele utilizării Tehnicii de Reprogramare Mentală pe o varietate de probleme, de la reducerea stresului din organism, reducerea durerii fizice, redobândirea mirosului, eliberarea simptomelor de depresie, anxietate, frici, blocaje, pierderea în greutate și multe altele… prin eliminarea problemelor de bază care mențineau acele blocaje și acei oameni incapabili să merga înainte.

Sesiune după sesiune și mărturie după mărturie în sesiunile publice live de pe Facebook arată că atunci când te confrunți cu problemele emoționale de bază și reprogramezi mentalul subconștient, corpul este readus în echilibru , ceea ce duce la bunăstare emoțională, niveluri crescute de fericire, eliberare emoțională, calm, siguranță, stare de bine, pierdere în greutate, concentrare și productivitate sporite, îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și multe altele!

Imagineaza-ti cum ar fi sa nu mai rămânem blocați în tipare emoționale de stres, anxietate, furie, frustrare sau oricare dintre acele emoții copleșitoare care ne pot strica ziua…

Cum ar fi sa nu ne mai simtim provocati de oameni în viața noastră de zi cu zi…

Cum ar fi sa știm cum să facem să schimbam lucrurile pentru a ne simți mai bine astăzi și în viitor…

În câteva minute am putea elibera ceea ce ne ținea blocati, mai degrabă decât să rămânem blocati în cicluri negative ore, zile, săptămâni, luni sau ani de zile.

Comunitatea Tehncii de Reprogramare Mentala va face exact asta pentru tine!

Când am decis să construiesc Comunitatea Tehncii de Reprogramare Mentala cu echipa mea, am insistat să fie un loc cuprinzător si sigur  în care oamenii să poată aborda orice problemă, să-i ajute să știe la ce să lucreze, să-i ghideze unde au cea mai mare nevoie pentru a se simți imediat mai bine și să o facă chiar și cu timp limitat.

Am vrut să ajute oamenii, să te ajute pe TINE , cu CE TREBUIE FĂCUT în mod constant pentru a te simți imediat mai bine, astfel încât să-ți îmbunătățești viața

Ce îți poate oferi cursul Transformare Emoțională prin Reprogramare Mentală?

Acest curs iți va da acces total la fișierele și programele din subconștientul tău astfel să ai putere totală asupra vieții tale. Poți practic îmbunătății orice zonă a vieții tale prin câteva comenzi simple în subconștient. Știu că sunt cuvinte mari însă rezultatele sunt la fel de mari, oricine a practicat tehnica de reprogramări s-a trezit a doua zi o altă persoană cu o altă imagine de sine, alte emoții, alte gânduri și alte comportamente.

În ce constă tehnica?

Sunt 3 pași simpli: ✅identificarea programelor, ✅aplicarea formulei de transformare unde reciți o comandă specifică pentru ce ai tu nevoie, cu intenție și fermitate, și o vizualizare simplă specifică prin care accesezi conștiința universală si la final ✅ o comanda de sigilare.

Ce vei învăța în cursul Transformare Emoțională prin Tehnica de Reprogramare Mentală?

✅Cum poți elibera orice emoție, traumă, anxietate sau orice fel de frustrări aplicând formula.

✅Cum poți vindeca și elibera în câteva minute orice traumă fizică, emoțională, sexuală sau de orice fel.

✅Cum poți transforma orice relație toxică sau abuzivă de orice fel în una pozitivă 

✅Cum poți îmbunătăți orice relație și interacțiune cu o persoană, prieten sau membru al familiei, doar prin niste comenzi simple.

✅Cum poți transforma orice percepție sau convingere o ai despre tine, o persoană sau o situație doar aplicând formula câteva minute.

✅Cum poți îmbunătăți situația ta financiară prin schimbarea paradigmei și percepțiile tale despre bani și cine ești tu.

✅Cum poți iți îmbunătățești calitatea somnului și duci o viața complet împlinită prin implementarea de convingeri noi în subconștient.

✅Cum poți elibera și transforma orice frică printr-o comandă simplă.

✅Cum poți învață cum ai Access în subconștient printr-o tehnică simplă de săpări și conștientizări.

✅Cum poți implementa emoții și percepții noi în conștiința ta, de exemplu cum se simte fii un om fericit și bogat.

Te voi învață pas cu pas cum să implementezi această cunoaștere în viața ta și vei vedea cum în foarte scurt timp viața iți e complet transformată și ai access la o putere incredibilă.

Acces pe viață o perioda limitata, apoi 17 euro pe luna

VALOARE CURS

TRANSFORMARE EMOȚIONALĂ

Acces la toate informațile pe viață

 ✔️197

✅Inițierea in Transformarea Emoțională prin Tehnica de Reprogramare Mentală cu Emanuel Giurgi

✔️497

✅ Access pe viața la academia transformării (unde vei avea Access la întâlniri săptămânale cu mine și echipa noastra pentru a te ajuta. Vei avea multa sustinere din partea Facilitatorilor oricând cu orice întrebare)

✔️197€ 

✅ Vindecarea Energetica a chakrelor 

✅ Accesarea Subconștientului prin săpături (unde înveți sa identifici ce emoții ai blocate in subconștientul tău) 

✅ Descărcări de sentimente ( unde înveți sa descarci in conștiința noi emoții și sentimente noi pe care nu le-ai mai avut) 

✔️17€ /lună 

BONUS GRATUIT 

✅ Acces în Academie pe viață, BONUS, PERIOADĂ LIMITATĂ

 

Valoare totală 891€

DOAR 891€   298€ AZI

(SALVEAZĂ 694€ AZI) Obține Acces pentru 891€, Doar 298€! Livrat Instant. Acces în platfroma în următoarele 2 minute

Comunitatea Tehnicii de Reprogramare Mentala iti oferă o structura de suport în DOUĂ moduri esențiale…

1.

Initierea in Tehnica de Reprogramare Mentala si in identificarea emoțiillor sau programelor mentale sabotoare prin săpări in subconstient

Iți voi arăta pas cu pas cum să sapi pentru a găsi și elibera programele limitative existente care iți slăbesc încrederea și iți sabotează capacitatea de a te simți bine în fiecare zi.

2.

Suportul Comunitatii cu ajutorul Faciliatatorilor din Academie

 
Iți vom oferi o nouă structură de suport în cadrul comunității de Reprogramarei Mentală și iți vom arăta cum să construiești o structură de sprijin mai puternică în viața ta actuală.

 

Nu te mai simți singur și nesprijinit. Vei avea, în sfârșit, o comunitate de oameni asemănători care te înțeleg și care îți vor fi alaturi indiferent de situație! Când te simți susținut în fiecare zi, orice este posibil…

Iată la ce vei avea acces în Platforma Reprogramare Mentală pentru a te ghida în a ști ce să faci și ce să spui pentru a te simți mai bine în fiecare zi și pentru a-ți transforma viața…

Sesiuni Live saptamanale in cadrul Academiei

Există deja zeci de ore de video-uri in cadrul academiei, la care veți avea acces imediat, dar în fiecare săptămână vom prezenta unul dintre ele ca obiectiv al săptămânii.

În fiecare videoclip vei fi ghidat, pas cu pas, pentru a face sapaturi si a aplica tehnica cat mai bine, sau pentru a depasi orice provocare cu care te confrunți.

Este ca și cum ai avea propriul tău Coach de Reprogramare Mentala care să te ajute în orice moment! Nu te mai chinui. Doar altura-te și simte-te mai bine!

Acces in Comunitatea de Reprogramare Mentala in cadrul  Grupului Privat de pe Telegram 

Nimic nu mă uimește mai mult decât sprijinul pe care membrii comunității noastre il acordă unul altuia în cadrul grupului de sprijin de pe Telegram 24/7.

Această comunitate de pe Telegram va duce asta la un nivel cu totul nou!

În primul rând, permiteți-mi să fiu clar că acest grup va fi 100% privat . Numai persoanele din grup vor putea vedea ceea ce comentați.

Ceea ce înseamnă că va fi un spațiu sigur în care să ceri ajutor, să îi sprijini pe alții și să fii doar în comunitate.

Deși nu trebuie să vă alăturați comunității de pe telegram pentru a face parte din Comunitatea Reprogramarii Mentale, cred că este o componentă critică în obtinerea succesului dvs.

Nu există nicio problemă pe care să nu o putem aborda împreună în Platforma Tehnicii de Reprogramare Mentala

Elimina simtomele de stres, anxietate, copleșirile și alte emoții negative

Simtome de stres, anxietate, copleșire, furie, tristețe, durere, rușine, depresie, vinovăție… indiferent de emoția negativă cu care ai de-a face, te vom ajuta să folosești Tehnica de Reprogramare Mentala din Cursul de Transformare Emotionala pentru a elimina puterea acesteia asupra vieții tale!

Elimina blocajele inconștiente pentru abundența financiară

Nu te lupta cu amânarea, frica de eșec, provocările de creativitate sau orice alte blocaje pentru a crea succesul financiar. Folosește Tehnica de Reprogramare Mentala pentru a le elimina!

Alină durerea fizică, dependențele și alte provocări de sănătate

Să te bucuri de fiecare zi și să-ți trăiești cea mai bună viață este dificil atunci când provocările de sănătate te limitează. Prin Tehnica de Reprogramare, vom lucra pentru a reduce durerea fizică și pentru a aduce corpul într-o stare de vindecare.

Ce se întâmplă după ce achizitionezi cursul?

Pagina de plată securizată

1

Da clic pe butonul „OBTINE ACCES INSTANT” și vei vedea o pagină de finalizare securizată unde poți introduce informațiile de plată.

Accesezi Zona numai pentru membri

2

După ce faci plata, vei fi direcționat către zona exclusiva pentru membrii. Vei primi, de asemenea, un e-mail cu datele de conectare unice pentru a obține acces în orice moment.

Initierea in Tehnica de Reprogramare

3

Vei fi întâmpinat de Emanuel Giurgi, care te va ghida în modul în care să inveti sa aplici Tehnica de Reprogramare Mentala, cum să accesezi videoclipurile, scripturile cu comenzi și multe altele pentru a începe să utilizezi imediat Tehnica în călătoria ta  de transformare.

Alătură-te comunității pe Telegram și live-urilor!

4

Iti vom arăta apoi cum să te alături grupului privat pentru a obține sprijin de la colegi și pentru a obține răspunsuri, îndrumări și sprijin de la Emanuel Giurgi și echipa în timpul viitoarelor  Zoom-uri Live!

Îndrumare și asistență continuă

5

Apoi, vom continua să te sprijinim cu e-mailuri săptămânale, asistență la nivel de elită și sesiuni Live, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu Emanuel  Giurgi si Echipa de Reprogramare Mentala

Deci, ești gata să-ți transformi viața pentru totdeauna? Cu îndrumarea și sprijinul pe care le veți primi în Comunitate, vei ajunge în sfârșit să iti creezi viața pe care ti-o doresti și pe care o meritați cu adevărat!

Chiar functionează această tehnică? 

În ultimele cinci luni de când am lansat acest curs si am adunat peste 1500 de testimoniale cu rezultate extraordinare ale oamenilor pe care le poți vedea mai jos.

Oameni care mărturisesc cum și au transformat viața și cât de simplu este să aplici această tehnică în viața de zi cu zi, pentru a te elibera emoțional și mental de orice blocaj, orice provocare sau orice situație din viața ta. 

Notă importantă: În timp ce Tehniciile de reprogramare mentală și a subconștientului au produs rezultate clinice remarcabile pentru sute de persoane, trebuie încă considerată a fi în stadiu experimental și, prin urmare, practicienii și publicul trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acesteia. În plus, Emanuel Gurgi nu este un profesionist autorizat în domeniul sănătății și oferă Tehnicile de Reprogramare și toate celelalte metode pe acest site web ca ghid și ca antrenor personal de performanță. Vă rugăm să consultați practicieni calificați în domeniul sănătății cu privire la utilizarea de către dvs. a oricăror informații de pe acest site web.