fbpx

Cum devii liber emoțional și financiar

Descarcă acum ebook-ul GRATUIT  „Cum devii liber emoțional și financiar” și începe ți transformi viața chiar astăzi!

*Perioadă limitată de timp, descarcă azi!

despre ebook

Bine ai venit la Reprogramare Mentală – locul în care poți ți transformi viața și devii cu adevărat liber emoțional și financiar. Emanuel Giurgi, pasionat de dezvoltare personală, a scris un eBook care va revoluționa modul în care gândești despre conștiință, bani și emoții.

Și cel mai bun lucru este poți descarcă acest ebook GRATUIT chiar acum!

„Cum devii liber emoțional și financiar” este o resursă valoroasă care te va învăța cum scapi de blocajele mentale care te împiedică obții succesul pe care îl dorești. De la strategii pentru gestionarea emoțiilor la abordări practice pentru creșterea nivelului de conștiință și termostatul financiar, acest ebook iți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge potențialul maxim.

În plus, acest ebook este disponibil în format PDF pentru a putea fi citit de pe orice dispozitiv. Astfel, poți -l citești de acasă, de la munca sau în timpul liber sau al călătoriilor

În comunitatea Reprogramare Mentală, suntem pasionați de ajutarea si ghidarea oamenilor și transforme viața. Descărcând acest ebook GRATUIT, ai șansă de a începe călătoria ta spre eliberare financiară și emoțională astăzi.

Partea bună e o poți citi în doar rapid, deoarece are mai puțin de 50 de pagini. Informațiile din carte sunt foarte concentrate și valoroase.”  

Emanuel GIURGI 

*Perioadă limitată de timp, descarcă azi!

ce vei găsi în interior

^

Cum funcționează subconștientul

^

Cum funcționează tehnica de reprogramari

^

Cum să devii liber Financiar

^

Reprogramarea subconștientului prin comenzi

^

Cum să devii liber Emoțional

^

Puterea iertării

*Perioadă limitată de timp, descarcă azi!

Despre autor

Salut, sunt Emanuel. Ca și tine probabil, focusul meu în această viața a fost devin cât mai liber și fericit… în urma cu 15 ani am avut o trezire spirituală și am devenit pasionat de acest concept noi ne putem creea propria realitate prin gândurile și emoțiile noastre și de aici am început o pasiune arzătoare despre puterea subconștientului. 

Obișnuiam identific cu multe roluri cum ar fi… antreprenor, profesor, inițiator sau lider, însă cu cât descopăr mai mult cu atât realizez aceste roluri sau identități ne împiedică spre a fi cu adevărat liberi. Te invit într-o lectură fascinantă ce iți va transforma viața.

Emanuel Giurgi

DESCARCĂ GRATUIT