fbpx

Membership Level change

You have selected the Curs Transformare Emoțională by Emanuel GIURGI membership level.

Acest curs îți va da acces total la fișierele și programele din subconștientul tău, astfel încât să ai putere totală asupra vieții tale.

Această tehnică nu poate fi reprodusă nici în întregime, nici parțial, nici introdus conținutul ei într-un sistem informatic sau transmisă sub orice formă sau prin orice mijloc, fără permisiunea prealabilă, în scris, a lui Emanuel Giurgi.

 

The price for membership is 298.00€ now.

Do you have a discount code?


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Payment Information We accept all major credit cards


Term Conditions

Termeni și Condiții

"Termenii și Condițiile Cursului: Frontiera Transformării - Transformarea emoțională și Transformare Mentală + Facilitator:

Aceste curs se oferă exclusiv în scop educațional și este conceput pentru a oferi informații și tehnici privind reprogramarea subconștientului. Acest curs nu poate fi considerat un tratament sau o soluție terapeutică și nu este destinat diagnosticheze, trateze sau previn nicio boală sau afecțiune medicală.

Nu garantăm nici un rezultat sau efect al aplicării acestei tehnici de către participanți și nu putem fi responsabili pentru nici o consecință negativa rezultată din utilizarea acestui curs. Participarea la acest curs presupune acceptarea completă a riscurilor și responsabilităților asociate cu utilizarea acestei metode experimentale. Prin cumpărarea acestui curs, participanții își asumă responsabilitatea întregii utilizări a informațiilor furnizate și acceptă că acest curs nu este sub nicio formă un substitut pentru sfaturile sau tratamentele profesionale de specialitate, cum ar fi consultarea unui medic sau a unui terapeut.
Acest curs nu are nicio acreditare oficială sau recunoaștere legală și nu este supus regulilor sau reglementarilor din domeniul sănătății sau al terapiei. Participanții trebuie consulte întotdeauna un profesionist în domeniul medical înainte de a începe orice program sau tehnică de reprogramare a subconștientului, mai ales daca au o afecțiune medicală existentă sau dacă iau medicamente.
Prin cumpărarea acestui curs, participanții își exprimă înțelegerea și acceptarea acestor termeni și condiții și recunosc faptul că acest curs nu poate fi returnat sau rambursat după ce informațiile au fost accesate sau utilizate. Participanții sunt informați că nu este necesar un contract legal pe durata cursului și că nu se va încheia nici un contract între aceștia și furnizorul cursului.
Toate materialele incluse în acest curs, inclusiv prezentările, înregistrările audio și orice alt material, sunt protejate de legea drepturilor de autor și sunt proprietatea exclusivă a lui Emanuel Giurgi. Folosirea neautorizată a acestor materiale poate fi sancționată prin lege.
Reprezentarea cursului: Acest curs este reprezentat și susținut în întregime de către Emanuel Giurgi ca și experiment. Prin participarea la acest curs, acceptați ca orice întrebări sau probleme legate de curs sunt adresate direct către Emanuel Giurgi. Prin participarea la acest curs, acceptați acești termeni și condiții.