fbpx

Vezi cum poti experimenta ani intregi de terapie si munca interioara intr-o sesiune gratuita de reprogramare a subconstientului.

 

Care e experiența oamenilor ce au experimentat tehnica de reprogramare?PESTE 1000+ DE TESTIMONIALE

Inscriete aici pentru o sesiune gratuita de reprogramare mentala

Programul acesta e pentru tine dacă:

➡ iți dorești cu adevărat o viața nouă

➡ vrei sa depasesti problemele si provocarile care tot se repeta in viata ta

➡ cauti o metoda prin care sa iti atingi toate obiectivele tale in viata
➡ ești sătul de soluții care nu funcționează
➡ vrei să vezi rezultate înainte să faci orice investiție în tine
➡ te-ai convins că orice ai face, trăiesti aceleași frustrări, nemulțumiri și aceleași rezultate
➡ ai nevoie de o comunitate care să te ajute și susțină
➡ vrei să pui capăt cu adevărat suferinței din viața ta
➡ vrei să devii liber financiar

Intra in comunitatea noastră pe telegram pentru a vedea mai multe mărturii și informații

Sunt Emanuel Giurgi,

De 15 ani am devenit foarte pasionat de puterea subconștientului, iar in ultimii ani am ajutat mii de oameni sa își transforme viața prin aceasta cunoastere simpla.

Te aștept cu drag in comunitatea noastră unde intenționez sa împărtășesc soluții reale ce iti vor transforma viața.

TEHNICA DE REPROGRAMARE MENTALA

Este singura tehnica de reprogramare mentala Aplicată din România, bazat integral pe experiențe personale și peste 1.000+ Testimoniale – pentru a-ți atinge toate obiectivele din viata ta.

Ce poate să facă tehnica de reprogramări din cursul Transformare Emoțională?

Acest curs iți va da acces total la fișierele și programele din subconștientul tău astfel să ai putere totala asupra vieții tale.

 Poți practic îmbunătății orice zonă a vieții tale prin câteva comenzi simple în subconștient. Știu că sunt cuvinte mari însă rezultatele sunt la fel de mari, oricine a practicat tehnica de reprogramări s-a trezit a doua zi o altă persoană cu o altă imagine de sine, alte emoții, alte gânduri și alte comportamente.

 

Chiar functionează această tehnică? 

În ultimul an de când am lansat acest curs, am adunat peste 1300 de testimoniale cu rezultate extraordinare ale oamenilor, poți vedea cateva din ele mai jos. 

Notă importantă: În timp ce Tehniciile de reprogramare mentală și a subconștientului au produs rezultate clinice remarcabile pentru sute de persoane, trebuie încă considerată a fi în stadiu experimental și, prin urmare, practicienii și publicul trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acesteia. În plus, Emanuel Gurgi nu este un profesionist autorizat în domeniul sănătății și oferă Tehnicile de Reprogramare și toate celelalte metode pe acest site web ca ghid și ca antrenor personal de performanță. Vă rugăm să consultați practicieni calificați în domeniul sănătății cu privire la utilizarea de către dvs. a oricăror informații de pe acest site web.