fbpx

Mintea este cel mai extraordinar instrument pe care îl deținem, este esențial să înțelegem modul în care funcționează și, mai presus de toate, cum poate influența viața noastră. De fapt, felul în care mintea funcționează este definitoriu pentru percepția noastră asupra realității.

Atunci când vorbim despre minte, intrăm în sfera conexiunilor neuronale, logicii, emoțiilor, percepțiilor, simțurilor și multe altele. Toate acestea contribuie la un aspect extrem de relevant: faptul că mintea și procesele sale sunt definite de conștient și subconștient.

Diferența dintre cele două este destul de evidentă: mintea conștientă sau conștientul este activă în starea de zi cu zi. Aceasta ne ajută să interacționăm și să ne îndeplinim responsabilitățile. Este activă în starea de veghe, cunoscută și sub numele de frecvența beta, care se caracterizează prin logică, analiză și judecată.

În ceea ce privește mintea subconștientă, aspectul cel mai interesant este că aceasta este activă în permanență, controlând toate funcțiile vitale, emoțiile, instinctele și automatismele precum echilibrul, înghițitul, respirația, creativitatea și explorarea. Putem considera că subconștientul reprezintă suma valorilor noastre și a programelor mentale pe care le avem. Într-un fel, putem privi aceste programe ca pe niște lentile prin care ne definim acțiunile și prin care vedem și construim realitatea.

Specialiștii afirmă că 90% din gândurile noastre provin din subconștient. Prin urmare, se poate spune că suntem ceea ce gândim. Cu alte cuvinte, suntem construiți și influențați de ceea ce gândim. Și, în mod surprinzător, majoritatea gândurilor provin din această dimensiune subconștientă, adică din mintea subconștientă, care a fost programată de tot ceea ce am auzit, am văzut sau am experimentat până în prezent.

Impactul major al programării mentale se reflectă în modul în care reacționăm la stimuli din exterior. Să luăm de exemplu teama de eșec, care este doar unul dintre numeroasele programe mentale existente. Atunci când reacționăm într-un mod dominat de această frică, ne îndepărtăm de visurile noastre și atragem în viața noastră situații dificile.

Copilăria reprezintă sursa majorității programelor mentale importante. Mai exact, primii 6-7 ani de viață joacă un rol crucial în acest sens. În această perioadă, mintea subconștientă este extrem de influențabilă și înregistrează totul fără a filtra informațiile. De aceea, există șanse mari ca alegerile noastre din viața de adulți, fie că este vorba despre carieră, relații sau pur și simplu modul în care ne raportăm la viață, să fie puternic influențate de educația și experiențele din copilărie.

Cum putem schimba un program care ne sabotează? Este simplu! Prin schimbarea mesajelor pe care le transmitem subconștientului nostru. Poate ai observat că unele persoane sunt influențate de o voce critică și pesimistă care le sabotează propriile acțiuni. Pentru a evita astfel de situații, începe prin a observa care sunt acele programe limitative care te împiedică să avansezi. Fii atent la gândurile tale, la modul în care te comporți în situații provocatoare, la felul în care te raportezi la tine însuți și la tiparele vechi care se repetă.

Prin această observație, vei realiza rapid care sunt convingerile limitative care te țin pe loc și care consumă energia ta. Mai mult decât atât, vei înțelege de ce subconștientul tău nu te susține în direcția în care vrei să mergi.

Recomand să incerci Tehnicile de Reprogramare Mentală. Aceste tehnici te vor conecta la tine însuți, iar mintea ta va deveni receptivă la sugestiile și imaginile pozitive pe care dorești să le introduci. Metodele din cadrul Metodei de Reprogramare Mentală se concentrează în special pe curățarea mentală, schimbarea convingerilor și înlocuirea lor cu tot e este mai benefic.

Desigur, nu te aștepta ca mintea ta să se schimbe peste noapte. Procesul de reprogramare mentală este unul continuu și adesea scoate la suprafață vulnerabilitățile noastre. Ne confruntă cu noi înșine, autentici și fără măști.

Ce se întâmplă atunci când introduci programe care te susțin? Orice program mental se consolidează prin repetiție. Poți să-ți imaginezi că te afli într-o pădure în care nu există cărări. În fiecare zi, mergi pe același traseu și, încet-încet, începe să se contureze o potecă pe care pasul tău o marchează.

La fel se întâmplă și atunci când introduci un nou program mental. Creezi noi conexiuni neuronale pe care le întărești prin practică constantă. Cu cât pui în aplicare aceste programe mai des, cu atât ele devin parte integrantă din tine și din modul în care gândești. Astfel, atunci când introduci programe care te susțin și începi să trăiești în armonie cu valorile tale, vei manifesta cel mai înalt potențial al tău.

Fiecare dintre noi are un talent, o aptitudine sau o abilitate unică prin care putem contribui la bunăstarea lumii în care trăim. Este responsabilitatea noastră să descoperim aceste daruri interioare și să le folosim în beneficiul nostru și al celor din jur.

Merităm o viață echilibrată, împlinită și productivă, și avem capacitatea de a le obține pe toate. Totuși, este important să fim conștienți că reprogramarea mentală este un proces continuu și necesită răbdare și perseverență.

Pe măsură ce îți schimbi programele mentale limitative și îți cultivi gândirea pozitivă și încrederea în tine, vei observa că modul în care percepi și reacționezi la stimulii din exterior se va schimba. Vei câștiga încredere în propriile tale abilități și vei începe să atragi situații și oportunități favorabile în viața ta.

Nu subestima puterea minții tale și capacitatea ta de a influența propriul destin. Prin reprogramarea mentală, poți elibera potențialul tău interior și te poți transforma într-o versiune mai autentică și mai puternică a ta.

Tot mai mulți oameni sunt fascinați de puterea tehnicii de reprogramare iar comunitatea creste zilnic cu tot mai mult entuziasm.

Viziunea mea e ca aceasta tehnica va revoluționa industria de dezvoltare personală și terappii, având deja un impact extraordinar prin rezultate și testimoniale in doar 4 luni de când am început acest proiect.

Tu ești pregatit sa iti transformi viața și sa te alături comunității?

Tehnica de reprogramare e o descoperire extraordinara ce ajuta oamenii sa își transforme viața in fiecare zi.

Academia transformarii nu este doar un curs unde înveți tehnica, este o o comunitate uriașă care te ajuta și susține in călătoria ta spre transformare și libertate emoțională.

Avem 2 întâlniri pe săptămâna lunea și joia la 8 seara unde raspund la toate întrebările și ajutam pe toată lumea cu orice provocare. Suntem alături de tine la fiecare problema și la fiecare victorie????

In cadrul academiei vei avea parte de sesiuni nelimitate de reprogramări cu ceilalți cursanți astfel sa înveți sa reprogramezi orice aspect al vieții tale cât și al altora.

Vei descoperi o comunitate plină de prieteni entuziasmați ce se bucura in fiecare zi de transformări in conștiința lor.

Dacă ai experimentat deja tehnica de reprogramare cu unul din facilitatori si ai văzut rezultate te Invit in academia Transfornarii pentru a continua călătoria ta spre transformare împreuna.

Oferta de 50 euro reducere mai este valabila doar o perioada foarte limitata de timp, asa ca profita de aceasta reducere aplicând azi cuponul promoțional: emanuel50

Înscrie-te astăzi aici:

https://reprogramarementala.ro