fbpx

În prezent, una dintre cele mai interesante întrebări este cum ajung programele mentale în subconștientul nostru. În general, ne începem căutarea din ceea ce ne doare și ne formulăm întrebările într-o ordine diferită:

Cum scap de un program mental negativ?”

Este o întrebare care vine după alta naturală: „Cum descopăr care sunt programele mele mentale negative?

Și mai înainte de asta, bineînțeles, este întrebarea: „Cum au ajuns aceste programe în subconștientul meu?”

Există trei moduri principale în care are loc programarea mentală:

  1. În perioada de „hipnoză naturală” asociată cu vârsta de 0-7 ani, când activitatea electrică a creierului este de până la 7 cicli pe secundă.

  2. După vârsta de 7 ani – prin repetiție (ca în procesul de învățare folosit pentru a reține tabla înmulțirii). Crearea unui obicei începând cu această vârstă presupune repetiție, indiferent de tipul informației la care ne referim.

  3. Prin utilizarea tehnicilor de reprogramare, care sunt printre cele mai rapide și eficiente modalități de schimbare a convingerilor. Acestea permit schimbarea convingerilor limitative.

Dr. Lipton susține că substanțele biochimice produse de creier sunt cele care ne coordonează procesele biologice și ne influențează comportamentul. Aceste substanțe sunt controlate de percepțiile noastre, ceea ce înseamnă că mintea noastră poate transforma gândurile în realitate. Astfel, un gând negativ din punct de vedere vibrațional poate conduce la o modificare biologică corespunzătoare, care va consolida acest gând.

În crearea unei amintiri, indiferent de natura acesteia, fiecare reacție senzorială lasă o amprentă în memoria celulară, imprimând acea imagine și respectiva reacție senzorială. Toate experiențele senzoriale formează o arhivă de date, care rulează indiferent de faptul că ne gândim la acele evenimente cu mintea conștientă sau nu.

Fiecare individ de pe Pământ are o amprentă vibrațională unică, iar celulele noastre receptoare sunt antene conectate la realitatea din jurul nostru. Suntem, la origine, constiință pură în câmpul cuantic, dar corpul nostru este un mecanism care traduce mediul în senzații, numit procesul de creație, conform afirmatiilor Dr. Lipton.

Profesorul Dr. Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, susține că creierul nostru se modelează anatomic, funcțional și biochimic în funcție de ceea ce gândim. În fiecare secundă în care gândim, susținem viața sau moartea.

Scopul nostru pe Pământ este de a trăi experiențe și trăiri prin ceea ce creăm. Începem cu anumite programe în copilărie, dar, pe măsură ce ne conștientizăm, putem să le rescriem pentru a se potrivi cu destinația pe care o cream cu mintea noastră conștientă.

Exista un tipar de evoluție specific pentru perioada prin care trecem, iar crizele sunt semne că trebuie să schimbăm ceva. Pentru a face ceva diferit, trebuie să distrugem întreaga structură, deoarece fundația pe care am construit unele lucruri din viața noastră este defectuoasă.

Trebuie să ne schimbăm, iar fiecare trebuie să dea exemplu la alte persoane. În felul acesta, printr-o energie colectivă, putem schimba lucrurile.

Calitatea câmpului este schimbată atunci când schimbăm o convingere limitativă și intrăm în armonie. Gândurile noastre sunt transmise în câmpul cuantic, iar creierele noastre sunt diapazoane care măsoară vibrațiile.

In masura in care ne imbunatatim calitatea gandurilor si crestem vibratia, ne putem conecta la o realitate mai elevata si putem experimenta o viata mai plina de iubire, bucurie si abundenta. Este important sa ne asumam responsabilitatea pentru gandurile noastre si sa ne indreptam atentia catre ceea ce dorim sa cream in viata noastra.

Putem folosi tehnica de reprogramare pentru a ne ajuta sa ne focalizam mai bine si sa ne schimbam gandurile si comportamentele limitative.

In concluzie, mintea noastra are un impact puternic asupra modului in care experimentam viata si asupra modului in care ne modelam corpul si creierul. Este important sa fim constienti de gandurile noastre si sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce cream in viata noastra. Prin imbunatatirea calitatii gandurilor noastre si prin cresterea vibratiei noastre, putem experimenta o viata mai plina de iubire, bucurie si abundenta.

Descarcă acum ebook-ul GRATUIT  „Cum devii liber emoțional și financiar” și începe ți transformi viața chiar astăzi!

https://reprogramarementala.ro/ebook-gratuit/