fbpx

Tehnica de reprogramare este o metodă de tratament revoluționară care oferă vindecare de durere, boli fizice, mentale și emoționale, etc. Fără a folosi medicamente sau metode ivazive. Dezvoltată de Emanuel Giurgi, aceasta este o tehnică ușor de stăpânit, care poate fi executată practic oriunde de oricine. Acest tratament a pornit de la această idee: „cauza tuturor emoțiilor negative este înrădăcinată în subconștientul nostru”.

În ce constă această tehnică?

Tehnica de reprogramare funcționează în 3 pași simpli:

Primul pas:

Identificăm emoțiile sau programele mentale.

Al doilea pas:

Facem o comandă simplă unde menționam acele programe sau emoții să fie luate de la noi, duse în conștiința universală și înlocuite cu ceva pozitiv.

Al treilea pas:

Ne conectăm cu conștiința universală și sigilăm comanda în subconștient.

Știința din spatele Tehnicii de reprogramare

Tehnica de reprogramare funcționează prin săparea în subconștient pentru a găsi și a elibera blocajele. Când aceste blocaje sunt găsite și eliberate, sentimentul de problemă poate fi eliberat și se poate miș prin corp. 

În a prima parte a acestui tratament, clientul evaluează problemele la o intensitate între 1-10. Procesul începe cu identificarea emoților și programelor mentale care cauzează problemele și include o săpare adâncă în subconștient către sursa problemei pentru a începe procesul de reprogramare. 

În a doua parte a acestei tehnici clientul face o comandă simplă unde menționează acele programe sau emoții să fie luate de la el și duse în conștiința universală și înlocuite cu ceva pozitiv până când problemele, emoțiile sau programele etc. sunt evaluate la zero pe o scară de la 1 la 10. 

Odată ce aceaste probleme au fost înlocuite în subconștient și au fost eliberate, clientul va săpa și mai adânc în căutarea de alte programe, emoții sau probleme care vor apărea apoi din diferite aspecte ale aceleiași situații sau stări emoționale.

În a treia parte clientul se va conecta cu conștiința universală și va sigila comanda în subconștient pentru efecte permanente.

Eficacitatea Tehnicii de reprogramare

Tehnica de reprogramare este o modalitate foarte eficientă de a elimina sentimentele, amintiri, emoții negative, traume, convingeri limitative, frici, boli, simtome, etc. iar atunci când ele sunt înlocuite direct în subconștient, convingerile limitative pe care le avea clientul sunt eliberate. 

Pot apărea noi credințe mai pozitive despre ei înșiși. Învățarea Tehnicii de reprogramare îi dă, de asemenea, putere clientului să preia controlul stării sale emoționale și mentale deoarece poate atinge un sentiment oricând dorește să elimine un sentiment dureros.

Notă importantă: În timp ce Tehniciile de reprogramare mentala si a subconstientului au produs rezultate clinice remarcabile pentru sute de persoane, trebuie încă considerată a fi în stadiu experimental și, prin urmare, practicienii și publicul trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acesteia. În plus, Emanuel Gurgi nu este un profesionist autorizat în domeniul sănătății și oferă Tehnicile de Reprogramare și toate celelalte metode pe acest site web ca ghid și ca antrenor personal de performanță. Vă rugăm să consultați practicieni calificați în domeniul sănătății cu privire la utilizarea de către dvs. a oricăror informații de pe acest site web.